Hlavní obsah

Výbušný rozhovor Harryho a Meghan královnu rozesmutnil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Královskou rodinu rozesmutnil rozhovor Harryho a Meghan o problémech, reagovala britská panovnice Alžběta II. na rozhovor svého vnuka a jeho manželky, který poskytli americké televizní hvězdě Oprah Winfreyové. Zejména rasová otázka je podle prohlášení Buckinghamského paláce znepokojivá.

Foto: Buckingham Palace, Reuters

Královna Alžběta II.

Článek

„Trápí nás, když vidíme, jak byly poslední roky pro Harryho a Meghan náročné,“ uvádí se v prohlášení královny. Zejména obvinění z rasismu jsou podle jejího prohlášení „nesmírně znepokojivá“.

„I když se některé vzpomínky mohou lišit, jsou stále chápány velmi vážně a rodina je řeší v soukromí,“ píše se v prohlášení. „Harry, Meghan a jejich syn Archie navždy zůstanou milovanými členy rodiny,“ uzavírá Buckinghamský palác.

Chtěla jsem se zabít. V královské rodině se báli o barvu kůže dítěte, uvedla Meghan

Koktejl

V televizním rozhovoru Meghan řekla, že měla velmi naivní představy o přivdání se do královské rodiny a že „úplně nechápala, o jakou práci půjde”. Líčila, jak se v době jejího prvního těhotenství se synem Archiem v paláci objevovaly „obavy a rozhovory o tom, jak tmavou pleť může mít, až se narodí“.

Harry řekl, že se cítil v královském životě jako v pasti a byl překvapený, že ho v loňském roce rodina finančně odstřihla a připravila o ochranku.

Kdo se bál „tmavého” dítěte Meghan? Jeden žhavý kandidát odpadl

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám