Hlavní obsah

Při pádu z výšky se v Chorvatsku vážně zranili dva Češi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Záhřeb

V Chorvatsku se vážně zranili dva Češi. Stalo se tak v neděli v noci, když se poranili při pádu z výšky. Mladší z Čechů si na ostrově Brač zapomněl klíče od svého hotelového pokoje. Proto se rozhodl vylézt na balkon, přičemž se nešťastně zranil. Šestačtyřicetiletý muž spadl z balkonu pronajatého apartmánu nedaleko Omiše. Oba dva nešťastníci leží s vážnými zraněními ve splitské nemocnici.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Mladší z Čechů se vracel kolem páté hodiny ráno do hotelu ve městě Supetar na ostrově Brač. Zapomněl si však klíče, a tak se rozhodl vylézt na balkon. Jeho pokus byl neúspěšný a nešťastník spadl ze čtyřmetrové výšky. Nyní leží s vážnými zraněními ve splitské nemocnici.

Ve stejném zdravotnickém zařízení skončil i šestačtyřicetiletý muž, který nedlouho po půlnoci spadl z balkonu pronajatého apartmánu nedaleko Omiše, kde se bavil s přáteli. Při pádu z výšky tří metrů muž utrpěl vážná zranění hlavy a zlomeniny několika žeber.

Chorvatsko patří mezi nejoblíbenější turistické cíle českých občanů. Dovolenou tam každoročně tráví přes 600 000 Čechů. Letos už chorvatská média informovala o několika nesnázích českých turistů, před měsícem se například vážně zranily dvě dívky při srážce dvou lodí u ostrova Hvar.

Reklama

Výběr článků

Načítám