Hlavní obsah

Požár domu měl zakrýt vraždu, slovenská policie zadržela pachatele

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lednické Rovne

Včerejší požár rodinného domu v slovenské obci Lednické Rovne v okresu Púchov nedaleko hranic s Českou republikou měl zakrýt dvojnásobnou vraždu. V pátek o tom informovala slovenská policie na sociální síti s tím, že pachatel byl dopaden. Podle deníku Nový čas byli oběťmi 44letý Miroslav a jeho 48letá družka Janette.

Foto: Hasiči SR

Místo činu

Článek

Případ vyšetřuje Národní kriminální agentura (NAKA) jako dvojnásobnou úkladnou vraždu. „Po uhašení požáru rodinného domu byla nalezena těla ženy a muže s mnohočetnými bodnými a řeznými ranami. Případ na místě činu převzala NAKA,“ informovala policie.

Podle skutečností zjištěných na místě činu skutek spáchal příbuzný jedné z obětí kvůli údajně špatnému chování jedné z obětí ke svým nezletilým dětem.

Muž, který přejel známého a pak ho pobodal, skončil ve vazbě. Je obviněn z vraždy

Krimi

„Doplatila na to i druhá z obětí,“ konstatovala policie. „Podezřelého jsme zadrželi a aktuálně vykonáváme procesní úkony. Aby nedošlo ke zmaření vyšetřování, víc informací v této chvíli nemůžeme poskytnout,“ dodala policie. Podezřelému hrozí až doživotní trest.

Hasiči ve čtvrtek informovali, že po požáru utrpěly zranění také tři další osoby včetně dvou dětí, které byly převezeny do nemocnice. „Po příjezdu na místo události v části obce zvané Medené bylo zjištěno, že požár vypukl v interiéru rodinného domu,“ uvedli hasiči z Považské Bystrice, kteří na místě zasahovali.

Reklama

Výběr článků

Načítám