Hlavní obsah

Polský bagrista rozerval plynovod, díru se s kolegou snažili zacpat zimníkem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O jen těžko pochopitelný pokus ututlat malér s bagrem a plynoovodem se pokusili zaměstnanci stavební firmy u obce Glowienka v Podkarpatském vojvodství na jihovýchodě Polska. Když s bagrem narazili na plynové potrubí a udělali v něm díru, nepřivolali pomoc, nýbrž popadli kabát a snažili se unikající plyn zastavit.

Foto: Taťána Marenčíková, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Bagrista už začínal zasypávat potrubí s unikajícím plynem. V tom si ale nebezpečného počínání stavařů všimli místní a přivolali pomoc. Ta okamžitě zasáhla a zabránila tragédií,” uvedl zpravodajský server Natemat.pl

Polský web připomněl, že ve středu ve městě Szcyrk na jihozápadě Polska výbuch plynu srovnal se zemí dvouposchoďový dům.

Kvůli výbuchu plynu v prešovském paneláku obvinili tři lidi

Evropa

O život tam přišlo osm lidí včetně čtyř dětí ve věku od 3 do 10 let. Na vině byla stavební firma, která nelegálně a „naslepo” instalovala elektrické vedení, informoval o závěrech vyšetřování primátor Szcyrku Antoni Brydy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám