Hlavní obsah

Němka si domů objednala řemeslníky, našla je tam mrtvé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Berlín

Šok zažila Němka z Taunussatienu, která si ve čtvrtek do domu pozvala dva řemeslníky. Když se po několika hodinách vrátila domů, aby je zkontrolovala, našla je mrtvé, uvedla v pátek agentura DPA. Podle policie jeden z nich nejprve druhého zabil a pak spáchal sebevraždu.

Foto: Novinky

Článek

Oba řemeslníci jí měli vylepšit sklep pomocí sádrokartonu. Protože je znala, nechala je v domě samotné. Po návratu ale našla ve sklepě jen dvě mrtvá těla.

Podle policie osmatřicetiletý muž udeřil svého o čtrnáct let staršího kolegu a zároveň bratrance neupřesněným nářadím do hlavy, uvedla policie. Když zjistil, že muž je po smrti, vzal nůž a zabil sám sebe, uvedla policie a státní zastupitelství ve Wiesbadenu.

Motiv činu zatím není jasný, uvedlo státní zastupitelství. Není zatím známo, zda mezi muži došlo k hádce, nebo zda mladší z nich svůj čin plánoval. Pitva ale ukázala, že nikdo třetí do incidentu zapleten nebyl, napsal list Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Reklama

Výběr článků

Načítám