Hlavní obsah

Německá policie zadržela čtyři muže, kteří měli obušky zbít studenta v učebně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Německé policii se podařilo během čtvrtečního dopoledne zadržet čtyři muže, kteří jsou podezřelí z toho, že obušky zmlátili ve městě Goch 17letého mladíka během výuky, napsal server týdeníku Focus. Podrobnosti o motivech útoku policie nesdělila vzhledem k tomu, že vyšetřovatelé začínají s výslechy.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Brutální napadení se odehrálo ve středu kolem 18.00 ve městě Goch, které se nachází ve spolkové zemi Severní Porýní Vestfálsko. Do třídy vtrhli tři útočníci vyzbrojení obušky a surově zmlátili 17letého mladíka. Chlapec neměl šanci uniknout. Útočníci ho řezali i ve chvíli, kdy ležel na zemi. Studenta převezla záchranka do nemocnice, kde byl ošetřen, a poté byl propuštěn do domácího léčení.

Některé zprávy hovoří také o tom, že jeden z pachatelů měl s sebou zbraň, kterou měl mířit na chlapce. Zda se z ní střílelo, policie nesdělila. Postřelen ale nikdo nebyl.

Ve snaze co nejrychleji dopadnout pachatele vytvořila policie speciální desetičlenný tým, který po útočnících intenzivně pátral. Ve čtvrtek dopoledne v jednom z bytů ve městě Kleve byli zadrženi tři podezřelí ve věku 17, 19 a 21 let. Během domovní prohlídky byly nalezeny obušky a také plynová pistole. Později byl zadržen ve městě ještě 22letý muž.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám