Hlavní obsah

Naomi Campellovou zatkli na letišti, plivla na policistu

LONDÝN

Britská modelka Naomi Campbellová byla ve čtvrtek zadržena na pátém terminálu londýnského letiště Heathrow, protože plivla na policistu. Propuštěna byla na kauci. Policie oznámila, že zadržela 37letou ženu kvůli podezření z napadení policisty. Mluvčí metropolitní policie ale odmítla sdělit její identitu. Po propuštění na kauci se potvrdilo, že šlo o modelku.

Článek

Campbellová se chystala odletět z Londýna do Los Angeles. Vyvedli ji z paluby letadla, protože byla hrubá poté, co zjistila, že jedno z jejích dvou zavazadel chybí. Policisté, které přivolala společnost British Airways vyvedli modelku údajně v poutech. Během zásahu Campbellová na jednoho z nich plivla.

Naomi Campbellová opouští policejní stanici.foto: ČTK/AP

Chaosem nově otevřeném pátém terminálu, kde se nedaří zvládnout třídit zavazadla přitom byla postižena jako desetitisíce jiných pasažérů.

Campbellová stála před soudem pro napadení už několikrát

Campbellová měla opakovaně potíže s tím, že nezvládal svoji agresivitu. Stála už několikrát před soudem, v roce 2000 v Torontu kvůli napadení své asistentky při natáčení filmu v roce 1998. Nakonec jí zaplatila nezveřejněný finanční obnos a zavázala se, že absolvuje kursy sebeovládání.

V roce 2006 byla modelka v New Yorku zatčena za napadení, kterou zranila svým mobilním telefonem vykládaným drahokamy. Krvavé zranění si vyžádalo několik stehů. Modelka byla obviněna z napadení druhého stupně, za něž je až sedm let vězení, nakonec byla loni v lednu byla odsouzena k pěti dnům veřejných prací a k absolvování kursů sebeovládání za napadení své služebné.

Pro podezření z napadení byla už zatčena i v Londýně, tehdy však byla propuštěna na kauci.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám