Hlavní obsah

Mladí lidé na Sicílii zemřeli v autě, za bouře je smetla obrovská mořská vlna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řím

Silný vítr a bouře, které během víkendu sužovaly Itálii, mají už sedm obětí. Pět lidí přišlo o život v sobotu, napsala agentura DPA. V pondělí italská média informovala o autě, které na Sicílii v neděli smetla do moře i s tříčlennou posádkou obrovská vlna. Těla dvou mladých lidí už pobřežní stráž našla, po třetím pohřešovaném se stále pátrá, napsal deník La Repubblica.

Foto: Massimo Percossi, ČTK/AP

Italští hasiči odstraňují strom, který v Římě spadl na auto

Článek

Neštěstí se odehrálo ve městě Acireale na východním pobřeží, které leží severně od Katánie. Ve voze seděla 21letá dívka s 22letým přítelem, které doprovázel 27letý muž.

První tělo objevil vrtulník pobřežní hlídky v pondělí ráno necelé tři kilometry od pobřeží, kolem poledne záchranáři našli tělo mladé ženy. Z auta našli jen nárazník se státní poznávací značkou.

Trojice si podle svědků nejprve dala kávu v nedalekém podniku a pak v autě pozorovali rozbouřené moře.

Foto: Massimo Percossi, ČTK/AP

Římští hasiči zasahují po bouři

Otec spadl na syna

Mezi sobotními oběťmi je i čtrnáctiletý chlapec z Capeny, který za větru pomáhal držet žebřík. Vylezl na něj otec, jenž se snažil opravit větrem poškozenou střechu. Náhlý poryv otce shodil a ten dopadl z šestimetrové výšky na syna, uvedl web The Local s odvoláním na deník Fatto Quotidiano.

Dva sedmdesátiletí muži zahynuli, když se na ně zřítila u Frosinone zeď a další 45letý muž zahynul ve svém autě v Guidonii, když na něj spadla borovice.

Reklama

Výběr článků

Načítám