Hlavní obsah

Manželé v Maďarsku nutili své děti k sexuálním praktikám. Babička jim fandila

– Budapešť
Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Maďarská policie zadržela manželský pár a babičku z obce Kerepes ve střední části země, protože měli nutit čtyři děti ve věku 2, 3, 4 a 6 let k blíže nespecifikovaným sexuálním praktikám. V úterý to uvedl web police.hu.

Foto: Policie.hu

Manželé v Maďarsku nutili děti k sexuálním praktikám.

Článek

Když manželé Marianna M. (27) a Zoltán L. (30) nutili děti k různým sexuálním praktikám, měla je přitom podle policie povzbuzovat babička (57). Rodiče a babičku policie obvinila ze sexuálního násilí a ohrožování nezletilých.

„Policie přijela v pondělí k rodinnému domu, kde zadržela babičku. Rodiče se poté přihlásili na policii sami, ale všichni obvinění odmítli,“ uvedla policie.

Foto: Policie.hu

Manžele měla podle policie povzbuzovat i babička.

K otřesným událostem mělo v rodině docházet od roku 2017. Když děti odporovaly a nechtěly plnit zvrhlé příkazy rodičů, byly k tomu nuceny mlácením a trháním vlasů. „Děti spaly s rodiči v jedné posteli a často byly svědky soulože rodičů,“ dodala policie.

Rodiče pravidelně nutili děti, aby žebraly před prodejnou potravin v obci Kistarcsa. „Lidem musely tvrdit, že jsou nemocné a potřebují peníze nebo jídlo,“ konstatovala policie.

Děti byly umístěny do dětských domovů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám