Hlavní obsah

Maďarská řidička tvrdí, že ji při kontrole znásilnili policisté

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BUDAPEŠŤ

Pět policistů mělo při silniční kontrole znásilnit 21letou Zsanetu z Budapešti. "Zastavili mně v noci a přinutili k orálnímu sexu a znásilnili," uvedla ve své výpovědi. Maďarská policie případ vyšetřuje.

Článek

Jak uvedla dívka pro maďarský deník Blikk, policisté ji zastavili a požadovali zaplatit pokutu, protože neměla zapnuté bezpečnostní pásy. Vzali jí doklady a přinutili ji sednout do policejního auta s tím, že ji odvezou na test, zda nepila alkohol."

Zastavili v odlehlé uličce a navrhli mi, že místo penězi můžu zaplatit jiným způsobem. Jeden mně držel hlavu a nutil mně k orálnímu sexu a druhý mně znásilnil," uvedla Zsaneta. Policisté poté odvezli dívku zpátky k jejímu automobilu. "Jeden z nich mě doprovodil až domů a vyhrožoval mi, že pokud něco prozradím, budu litovat," dodala. Policista ji údajně také vzal z peněženky dvacet tisíc forintů (asi dva tisíce korun).

Maďarský tisk spekuluje o možnosti, že šlo o falešné policisty, ale dívčin právní zástupce Péter Tuza tvrdí, že se určitě jednalo o pravé policisty. V případě, že policisté budou odhaleni a usvědčeni, hrozí jim podle maďarské Vojenské prokuratury velmi přísný trest.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám