Hlavní obsah

Jako z akčního filmu. Policisté naháněli řidiče v Bratislavě

Právo, Ivan Vilček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Za plného provozu se odehrála v Bratislavě a v okolí slovenského hlavního města honička, jako vystřižená z akčního filmu. Akce se odehrála v pátek a slovenská policie zveřejnila video v sobotu na sociální síti.

BEZ KOMENTÁŘE: Pronásledování vozidla v BratislavěVideo: Polícia SR

 
Článek

Policisté naměřili řidiči na dálnici u obce Čataj rychlost 175 kilometrů v hodině. „Policisté dali řidiči znamení, aby je následoval na bezpečné místo, kde by jeho přestupek vyřešili,“ uvedla policie. Zdálo se, že řidič uposlechl, ale najednou šlápl na plyn a policistům začal ujíždět.

Do honičky se zapojila speciální dálniční policie Kobra, která je trénovaná na zvládnutí podobných náročných akcí. „Když policisté ujíždějícího řidiče dostihli, snažil se je vytlačit. Zařadili se za něj, aby nedošlo k nehodě a k ohrožení dalších účastníků silničního provozu,“ konstatovala policie.

Při honičce se dostali až do Bratislavy, kde ujíždějící řidič přejel do protisměru a pokračoval v jízdě. „Honička skončila v parku, kde řidič po havárii z vozu vyskočil. Policisté ho poté zpacifikovali a nasadili mu pouta. Pro podezření z přechovávání drog přivolala hlídka na místo vyšetřovatele, který případ převzal,“ uvedla policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám