Hlavní obsah

Hvězda reality show Jade Goodyová podlehla rakovině

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jade Goodyová, hvězda reality show Celebrity Big Brother, kterou v posledních týdnech proslavil medializovaný boj s rakovinou děložního čípku, v neděli časně ráno zemřela ve svém domě v Essexu na jihu Anglie. Oznámil to její agent Max Clifford.

Foto: Profimedia.cz

Jade Goodyová zemřela na rakovinu děložního čípku.

Článek

Sedmadvacetiletá Angličanka po sobě zanechala dva syny předškolního věku. Proslavila se v roce 2002 v reality show Big Brother.

O čtyři roky později v další britské reality show Celebrity Big Brother zaútočila rasistickými poznámkami na indickou herečku Shilpu Shettyovou. Diváci ji okamžitě vyřadili ze soutěže při příštím zúčtování.

Boj proti rakovině děložního čípku

Loni se o Goodyové začalo psát znova. Lékaři u ní diagnostikovali rakovinu děložního čípku. Ovšem pozdě. Provedli sice okamžitou hysterektomii (vynětí dělohy), ale chemoterapie vůbec nezabrala a rakovina se rychle začala šířit tělem.

Foto: Profimedia.cz

Lidé se vydali k domu Jade Goodyové, aby vyjádřili soustrast.

:. Lidé se vydali k domu Jade Goodyové, aby vyjádřili soustrast.

FOTO: Profimedia

Po novém roce napadla játra, střeva a později i mozek. Posledních pár dní trávila Goodyová čas se syny v domě v Upshire, kde zemřela. "Moje nádherná dcera už je v míru a pokoji,“ oznámila světu v neděli ráno její matka Jackiey Buddenová.

Poslední týdny života Goodyová svůj zápas s bolestivou chorobou medializovala. Z řady exkluzivních fotoreportáží, rozhovorů, filmových záběrů a intimních knižních zpovědí získala na honorářích několik miliónů liber, jimiž zajistila své syny – pětiletého Bobbyho a čtyřletého Freddieho.

Média sledovala každý výrok a krok Goodyové, včetně návštěv u lékaře. K jejímu příběhu se vyjadřoval dokonce i premiér Gordon Brown. Goodyová uvedla na trh vlastní parfém, vydala životopisy a knížku o dietách.

Ještě koncem února se provdala za jednadvacetiletého Jacka Tweeda, s nímž byla v reality show.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám