Hlavní obsah

Hlavní představitelka seriálu Foylova válka byla den nezvěstná

Londýn

Ve Velké Británii pátrali od čtvrtečního až do pátečního večera po 36leté herečce Honeysuckle Weeksové, které patří k hlavním postavám detektivního seriálu Foylova válka, zasazeného do období druhé světové války. Herečka hrála ve všech epizodách.

Foto: Profimedia.cz

Honeysuskle Weeksová

Článek

Weeksová byla viděna naposledy ve čtvrtek večer kolem deváté večer asi 22 kilometrů od Chichesteru. O hodinu později po ní začala pátrat policie, protože se s ní její blízcí nemohli spojit, což je neobvyklé. „Ačkoli hodně cestuje a má vazby na Londýn a svou rodinu ve Wiltshiru, je neobvyklé, že by nebyla s rodinou v kontaktu,“ řekla detektiv Kate Wilková.

Herečka se navíc rodině i přátelům svěřila, že cítí úzkost.

Police zveřejnila i popis zmizelé včetně toho, co měla naposled na sobě. Nakonec vše dopadlo dobře, když ji policie vyzvedla v pátek večer v londýnském bytě její blízké příbuzné a převezla ji zpět do jejího bydliště. Podrobnější informace mají být poskytnuty později.

Seriál se vysílal od roku 2002 do roku 2015. Prvních šest řad se odehrávalo na počátku a v průběhu druhé světové války, zbylé dvě na jejím konci, kdy detektiv Foyle už působil na MI5. Weeksova ztvárnila jeho řidičku Sam Stewartovou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám