Hlavní obsah

Čtyřicetiletého Brita ubodali v autě před očima čtyřletého syna

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hrozivá scéna se odehrála v pátek v městečku Thornaby nedaleko Middlesbrough na severovýchodě Anglie. Krátce po druhé hodině odpolední tam v automobilu ubodali 40letého muže. Podle prvních spekulací měl vraždit jiný účastník silničního provozu. Hrozivý výjev v automobilu sledoval čtyřletý syn oběti. Podezřelého již policie zatkla.

Foto: Profimedia.cz

Čtyřicetiletý muž byl usmrcen několika bodnými ranami. Ilustrační foto

Článek

Obětí brutálního útoku se stal 40letý James Stokoe. Pachatel útoku měl ostří vytáhnout z nákupní tašky, otevřít dveře na straně řidiče a oběti sedící ve stříbrném BMW zasadit několik bodných ran. Navzdory takřka okamžité pomoci kolemjdoucích a rychlému příjezdu záchranné služby muž na místě zemřel, informoval britský deník The Sun.

Lidé, kteří doběhli na místo jako první, se rozdělili na dvě skupiny. Jedna část se pokoušela muži zachránit život, další se pak snažili odclonit malého chlapce od pohledu, který se mu naskytl.

„Jedna žena bojovala o život toho muže před příjezdem záchranářům opravdu ze všech sil. Nemyslím si, že místní komunita kdy zapomene na ty hrozivé scény, které se nám tu před očima odehrály,” řekl jeden ze svědků deníku The Sun.

Podezřelý byl již obviněn

„James byl milovaný manžel, otec, syn a zeť. Pro mnoho lidí to byl vážený přítel. Byl to laskavý a milý člověk. Neexistují slova, která by vyjádřila náš smutek,” uvedla zdrcená rodina ve svém prohlášení.

Podle britského deníku policisté již vystopovali podezřelého, kterého obklíčili v jednom domě ve Stockton-on-Tees a po čtyřhodinovém zásahu jej zatkli. Tamější muži zákona již potvrdili, že byl 33letý muž obviněn z vraždy.

Reklama

Výběr článků

Načítám