Hlavní obsah

Česky mluvící žena ukradla v Bratislavě briliantový náramek, tvrdí majitelka starožitnictví

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Zlatý náramek osázený brilianty z počátku 20. století v hodnotě 2500 eur (asi 63 tisíc Kč) odcizila podle majitelky obchodu česky mluvící žena ze starožitnictví v centru Bratislavy. Majitelka starožitnictví prosí o pomoc každého, kdo by na záběrech poznal zlodějku nebo šperk, aby to oznámil na policii.

Krádež ve slovenském starožitnictví provedla česky hovořící ženaVideo: Ivan Vilček, Právo

 
Článek

Hezky oblečená žena mluvící česky vešla podle majitelky ve čtvrtek podvečer do starožitnictví v centru slovenského hlavního města. Řekla, že by potřebovala náramek pro maminku k sedmdesátinám.

„Požádala mě, zda by se nedal náramek zmenšit a já jsem se okamžitě spojila s klenotníkem. Chvilička nepozornosti jí stačila, aby si jeden vzácný šperk strčila do kapsy,“ uvedla majitelka.

Foto: Slovenská policie

Ukradený náramek

Do obchodu mezitím přišla další žena, podle majitelky obchodu zřejmě její společnice.

První žena, se šperkem v kapse, si vybrala zboží v hodnotě 3700 eur (téměř 94 tisíc Kč) a šla s ním k pokladně.

„Bylo mi podezřelé, že vůbec nesmlouvala o ceně. Vzápětí mi řekla, že manžel ji čeká venku a má u sebe peníze. Opustila obchod, vybrané zboží nechala u pokladny a mě zatím rozptylovala její společnice, abych neměla čas zjistit, že mi bylo něco odcizeno a nemohla jsem za ní běžet,“ dodala majitelka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám