Hlavní obsah

Britský premiér Cameron zapomněl svou osmiletou dceru v restauraci

Londýn

Britský premiér David Cameron a jeho manželka zapomněli v restauraci v Cadsdenu severně od Londýna svou osmiletou dceru Nancy. Událost se podle BBC stala před několika měsíci, premiérův úřad o ní informoval v pondělí. Na skutečnost, že jim dítě chybí, manželé přišli až doma, premiér se musel pro dceru vrátit.

Foto: Profimedia.cz

David Cameron s dcerou Nancy na svatbě nevlastního bratra své manželky Samanthy.

Článek

Manželé a jejich děti byli na společném nedělním obědě se dvěma dalšími rodinami. Oběd probíhal v restauraci Plough Inn v Cadsdenu v kraji Buckinghamshire.

Cameron a jeho žena byli "silně rozrušeni", když zjistili, že jim dcera chybí. Z restaurace Cameron odcházel se svými bodyguardy a domníval se, že Nancy je ve druhém autě s manželkou a ostatními dětmi.

Cameronova žena Samantha si naopak myslela, že jejich nejstarší potomek je v autě s otcem. Že tomu tak není, zjistili až ve chvíli, kdy přijeli domů. Zavolali do restaurace, kde jim sdělili, že dítě je stále tam. "Řekli mu, že se jí nic nestalo a premiér se pro ni hned vydal," uvedl jeho úřad.

Cameron má se svou ženou Samanthou kromě Nancy ještě šestiletého syna Arthura a 22měsíční dceru Florence. Nejstarší syn Ivan zemřel, když mu bylo šest let. Byl vážně nemocný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám