Hlavní obsah

Británii šokovala smrt šestiletého chlapce, podezřelý je otec a jeho přítelkyně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Městem Solihull v hrabství West Midlands ve Velké Británii otřásl případ šestiletého chlapce Artura Hughese. Dítě bylo nalezeno minulé úterý v bezvědomí v domě v ulici Cranmore Road. Krátce po převozu do nemocnice zemřelo. Pitva odhalila, že příčinou chlapcovy smrti byl silný úder do hlavy, případ proto okamžitě začala vyšetřovat místní policie, píše server deníku Daily Mail.

Foto: , Novinky

Ilustrační foto

Článek

Chlapec poslední rok žil u svého otce, sedmadvacetiletého Toma Hughese, a jeho o čtyři roky starší přítelkyně Emmy Tustinové. Chlapcova biologická matka Olivia je totiž od loňského roku ve vězení, kde si má odpykat trest v délce 18 let za vraždu svého přítele. V opilosti na něj zaútočila a zabila ho.

Po smrti chlapce zadrželi policisté jak jeho otce, tak i partnerku. Oba jsou podezřelí, že buď dítě zavraždili, nebo mu způsobili vážné zranění, které vedlo ke smrti. V pondělí by se pár měl objevit u soudu v Birminghamu.

„Případ Artura je tragický. Ačkoliv jsme v souvislosti s jeho smrtí obvinili dva lidi, naše vyšetřování pokračuje,“ uvedla inspektorka Laura Harrisonová.

Příbuzní chlapce věřili, že bude u svého biologického otce v bezpečí. „Nemůžeme uvěřit tomu, čím vším musel ten ubohý chlapec za svůj krátký život projít,“ řekl Daily Mail jeden chlapcův příbuzný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám