Hlavní obsah

Brit zabil své tři děti a skočil z útesu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Tragické vyústění měly problémy v rodině Fullerových ve střední Anglii. Minulou středu otec Ceri odvedl z domu své tři děti, syna a dvě dcery. V pondělí byla nalezena těla všech čtyř. Děti byly podřezané, otec ležel pod útesem v Pontesburry Hill, napsal list Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Článek

„Těla byla objevena okolo desáté dopoledne ve starém kamenolomu v zalesněné oblasti v Poles Coppice,“ řekl detektiv Jamieson a dodal: „Ačkoli formální identifikace ještě musí být provedena, jsme přesvědčeni, že jde o 35letého Ceriho Fullera, jeho dvanáctiletého syna Sama a jeho dcery osmiletou Rebecku a sedmiletou Charlotte.

Detektiv ještě doplnil: „Mohu potvrdit, že případ vyšetřujeme jako vraždu a v tuto chvíli v souvislosti s ním nepátráme po nikom dalším.“ To naznačuje, že otec zabil své tři děti a pak si vzal život.

Poblíž obětí byl nalezen nůž, policie ale neuvedla, zda otce děti podřezal: “Čtyři těla ležela od sebe ve vzdálenosti 30 nebo 40 metrů. V tuto chvíli neuvádíme, jaká zbraň byla použita, pokud vůbec nějaká.

Policisté se soustřeďují na trasu, kterou urazil Fillerův červený Land Rover Freelander. „Auto stálo u vjezdu do Poles Coppice asi 300 metrů od místa, kde se našla těla. Jsme přesvědčeni, že automobil opustil Gloucestershire někdy ve středu nebo ve čtvrtek ráno,“ řekl detektiv. Přiklání se ke čtvrtku, děti nepřišly do školy až v pátek, kdy nedorazil do práce ani otec, který pracoval jako molekulární biolog.

Původně si příbuzní domnívali, že otec jede do Walesu, kde s dětmi byli o prázdninách, skončil ale v středoanglickém hrabství Stropshire u města Shrewsbury.

Podle policie zřejmě šlo o rodinnou tragédii. Matka dětí Ruth byla krátce před odjezdem manžela viděna, jak popíjí a pak na někoho čeká. Na Facebooku se přiznala k nějakým neupřesněným výstřelkům souvisejícím s krizí středního věku.

Sousedé mnoho listu neprozradili, rodina se do domu přistěhovala před pár měsíci a s nikým se moc nestýkala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám