Hlavní obsah

Na Kypru v zatopeném dole našli pátou oběť sériového vraha

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nikósie

Kyperská policie v neděli vyzvedla ze zatopeného dolu tělo, o němž je přesvědčena, že je pátou obětí sériového vraha. Pětatřicetiletý voják se koncem dubna přiznal, že zavraždil pět žen a dvě děti. Pátá oběť byla, tak jako předešlá, nalezena v kufru, který byl vhozen do zatopeného dolu na měděnou rudu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V kyperském jezeře našli pátou oběť sériového vrahaVideo: Reuters

 
Článek

Při pátrání v zatopeném dole na měděnou rudu chalkopyrit s vodou zbarvenou do červena, kde je viditelnost jen pár centimetrů, byl použit sonar.

Voják se přiznal, že do jezera v kufrech hodil těla tří svých obětí – Rumunky s dcerou a ženy z Filipín. V neděli 28. dubna byl z jezera vytažen kufr s ostatky dospělé ženy zatížený kusem betonu.

Foto: Yiannis Kourtoglou, Reuters

Kyperští policisté u břehu červeného jezera Kokkinopezula, kde byla nalezna další oběť.

V podobném opuštěném dole, kterých se v oblasti nachází celá řada, byla 14. a 20. dubna nalezena také první dvě těla obětí. Poté byl voják zatčen. Předpokládá se, že šlo o Filipínky, které byly nahlášeny jako nezvěstné v květnu a srpnu 2018. Tělo třetí ženy našla policie 25. dubna na střelnici vzdálené 15 km od dolu.

Vyšetřovatelé při soudním slyšení uvedli, že se muž seznamoval s oběťmi na internetové seznamce a vybíral si osamělé ženy.

Foto: Yiannis Kourtoglou, Reuters

Při pátrání byl použit sonar

Reklama

Výběr článků

Načítám