Hlavní obsah

Afghánec pobodal v Paříži sedm lidí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Paříž
Aktualizováno

Policie zadržela na severovýchodě Paříže muže afghánské národnosti, který v centru metropole pobodal sedm lidí, uvedla televize Sky News. Policie tvrdí, že zatím neexistuje „žádný signál“, že by mohlo jít o teroristický čin.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Afghánec pobodal v Paříži sedm lidíVideo: Reuters

 
Článek

Pachatel byl vyzbrojen nejen nožem, ale také železnou tyčí, napsal server deníku Le Parisien. Incident se stal kolem 22.45 v 19. pařížském obvodu.

Útočník nejprve pobodal tři chlapce u kina MK2 na nábřeží Quai de la Loire. Muži, kteří hráli nedaleko pétanque, se ho snažili zadržet. Jeden z nich po něm hodil koulí, ale nepodařilo se mu muže zastavit. Ten později napadl dva anglické turisty. Jednomu způsobil vážné zranění hrudníku, druhého poranil na hlavě.

Foto: Thibault Camus, ČTK/AP

Police zadržela Afghánce, který pobodal sedm lidí.

Než policie Afghánce zadržela, celkem zranil sedm lidí. Čtyři z nich utrpěli vážná zranění, ale neměli by být v ohrožení života. Jeden svědek je v šoku a zatím není schopen vypovídat.

Zdroj blízký vyšetřování uvedl, že policie zatím nemá důkazy, že by případ měl souvislost s terorismem.

Foto: Thibault Camus, ČTK/AP

Afghánec pobodal v Paříži sedm lidí.

Reklama

Výběr článků

Načítám