Hlavní obsah

Albánií otřásla vražda osmi lidí včetně dvou dětí. Policie zatkla jejich příbuzného

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Albánií hýbá případ osminásobné vraždy, mezi jejímiž obětmi jsou i tři ženy a dvě nezletilé děti. Pachatel je zastřelil automatickou puškou kalašnikov. Oběti pojí příbuzenský vztah k 24letému Ridvanu Zykajovi, který je hlavním podezřelým. Policie muže dopadla v sobotu v ranních hodinách ve vesnici Resulaj, uvedla stanice TV Klan.

Foto: Profimedia.cz

Na ilustračním snímku albánští policisté.

Článek

Mezi oběťmi byli dva bratranci zadrženého podezřelého, jejich manželky a dvě děti ve věku 17 a 9 let. Nakonec pachatel na ulici zastřelil Zykajova dědečka a jeho manželku.

K masakru došlo v obci Resulaj, jež leží nedaleko druhého největšího albánského přístavního města Vlora (Vlorë). Pachatel následně z místa uprchl.

Motivem hrůzného činu mohlo být banální obvinění z krádeže, informovala TV Klan.

Podezřelý se přiznal

Policie ihned po nahlášení činu zahájila rozsáhlou pátrací akci. Občany varovala, že hledaný muž je ozbrojený a může být nebezpečný. Zykaj při dopadení odhodil zbraň a nekladl odpor, upřesnila policie. Ke zločinu se měl následně okamžitě doznat. S vyšetřovateli však prý odmítá dále spolupracovat.

Sousedé uvedli, že s Ridvanem Zykajem dosud nebyly žádné problémy. Před lety však při lesním požáru utrpěl popáleniny na více než třech čtvrtinách těla. Od té doby se uzavřel do sebe.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám