Hlavní obsah

Výbuch v poznaňském činžáku měl zamaskovat vraždu

Poznaň

Zamaskování vraždy je jednou z vyšetřovacích verzí nedělní exploze v činžáku v polské Poznani, v jehož troskách bylo nalezeno pět obětí, uvedla rozhlasová stanice RMF FM. Podle jejích neoficiálních informací byly zavražděny dvě ženy. Informace o tom, že jedna z obětí byla zavražděna, se objevila už dříve.

Foto: Agencja Gazeta, Reuters

Záchranáři zasahují v horním patře domu.

Článek

Podle zdrojů RMF FM měla jedna žena na těle řadu bodných a řezných ran způsobených zřejmě nožem. Zranění měla i druhá žena, jejíž tělo bylo nalezeno v domě.

Vyšetřovatelé mají podezření, že pachatelem byl muž, který nebyl nájemníkem domu. Přišel v sobotu a zůstal přes noc. Podle RMF FM je podezřelý naživu a leží v nemocnici, ovšem podle informací tiskové agentury PAP má popáleny na devadesáti procentech těla.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Po výbuchu v Poznani se zřítil obytný důmVideo: AP

Server gloswielkopolski.pl uvedl, že obětí je zřejmě Beata J., za kterou přiletěl v sobotu večer z Anglie manžel, se kterým se rozváděla. Zřejmě došlo k hádce a muž ji zavraždil. Protože žena původně plánovala, že v neděli večer odletí do Velké Británie, pozvala si známé, aby jim předala klíče od bytu. Ti přišli v neděli ráno, ale dveře byly zavřené. Krátce poté došlo k mohutnému výbuchu.

Jeden z novinářů RMF FM také získal informaci, že v domě nevybuchl plyn, ale výbušnina. Exploze plynu nebyla potvrzena ani oficiálními zdroji, které v pondělí uvedly, že je nejpravděpodobnější. Ale v té době ještě nebyl čas příčinu zjistit. [celá zpráva]

Podle jedné z hypotéz mohl muž pro vraždě manželky chtít spáchat sebevraždu.

Reklama

Výběr článků

Načítám