Hlavní obsah

Slovenská policie zadržela lupiče, které hledali i v Česku

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenští policisté zadrželi a obvinili tři muže, kteří jsou podezřelí, že na Slovensku přepadli poštovní vůz i čerpací stanici. Po loupežích pachatelé zmizeli na české straně hranic a do pátrání byla zapojena také česká policie.

Zásah slovenské policie proti trojici lupičůVideo: Slovenská policie, Facebook

 
Článek

Podezřelí jsou ve věku 46, 49 a 56 let a hrozí jim až patnáct let za mřížemi. V minulosti byli soudně trestáni. Policisté je zadrželi na různých místech země.

„Při akci bylo zadrženo velké množství zbraní,“ uvedl krajský ředitel policejního sboru v Trenčíně Vladimír Šramka. V pronajaté garáži našli policisté čtyřkolku, samopaly, brokovnice i pistole a velké množství nábojů.

Foto: Aleš Fuksa, Právo

Pátrání po lupičích ze Slovenska na Zlínsku. Některé cesty policie uzavřela

V červenci lupiči v Trenčíně podpálili tři vozy policie zřejmě proto, aby odvedli pozornost a v jiné části města vyloupili benzínovou pumpu. Celková škoda byla vyčíslena na 26 600 eur, tedy 693 tisíc korun. Při přepadení použili vůz audi se zlínskou registrační značkou, který pak nechali sjet do řeky Váhu a ujeli v jiném voze.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie pátrá po lupičích ze SlovenskaVideo: Aleš Fuksa, Právo

V červnu stejní pachatelé přepadli poštovní dodávku v obci Horné Srnie, kde ukradli 34 tisíc eur a poté na čtyřkolce zmizeli v lesích na Moravu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám