Hlavní obsah

Saúdská princezna měla v Paříži nechat zbít řemeslníka. Musel jí políbit nohu

– Paříž

Nejmenovaná saúdskoarabská princezna v Paříži údajně letos v létě přikázala svým tělesným strážcům, aby zbili a svázali francouzského dekoratéra. Prý jí pak navíc musel políbit nohu. Muže přitom do bytu v ulici v Avenue Foch poblíž Vítězného oblouku sama zavolala. Rozlítilo ji ale, že při práci fotí. S odvoláním na výpověď napadeného a policejní zdroje o tom informoval server Le Point.

Foto: Profimedia.cz

Incident se měl odehrát v bytě poblíž pařížského Vítězného oblouku.

Článek

„Musíte toho psa zabít, nezaslouží si žít,“ řekla podle Le Point princezna, než svým bodyguardům nakázala, aby malíře svázali. Své chování vysvětlila tím, že dekoratér fotí ji a že chce snímky prodat novinářům.

Celý incident podle dekoratéra trval čtyři hodiny. Poté jej ochranka vyhodila s tím, aby už se neukazoval. Nástroje k práci mu nevrátili a nedostal ani peníze za odvedenou práci, čímž mu vznikla škoda 20 tisíc eur, tedy v přepočtu přes 540 tisíc korun. Policisté podle Le Point potvrdili, že měl umělec při výpovědi na stanici viditelné zhmožděniny na hlavě.

Nejde o první průšvih

Zda prokurátor vznese žalobu, zatím není jasné. Nebylo by to nicméně poprvé, co by se pohádkově bohatí příslušníci saúdské královské rodiny na Západě dostali do křížku se zákonem, připomněl server Daily Mail.

Loni v říjnu například saúdského prince tři Američanky obvinily ze sexuálního napadení během třídenní párty plné drog, sexu a alkoholu v honosném soukromém sídle v Beverly Hills v Kalifornii. Ve stejný měsíc byla v Bejrútu zadržena zásilka, kterou se údajně členové saúdské královské rodiny pokoušeli propašovat přes letištní kontrolu a která obsahovala dvě tuny amfetaminu a kokain. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám