Hlavní obsah

Muž obviněný z vraždy Čecha v Londýně půjde před soud v březnu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn
Aktualizováno

Devětadvacetiletý Raymond Sculley, obviněný z brutální vraždy českého manažera ve východním Londýně, půjde před soud 20. března příštího roku. Do té doby zůstane ve vazbě. Další dva podezřelí ve věku devatenáct a šestnáct byli propuštěni na kauci. Prozatím do října. ve středu o tom informoval list East London Advertiser.

Foto: Profimedia.cz

Lidé nosili na místo činu květiny.

Článek

V katolickém kostele ve východolondýnské čtvrti Poplar, kde se tragédie stala, se v sobotu uskuteční mše k uctění památky zavražděného. Pohřeb by se měl konat v Česku. Ostatky Zdeňka M. ale mohou být repatriovány až poté, co k tomu dá svolení koroner. Podle informací Novinek by mohlo být tělo převezeno do České republiky někdy kolem 20. října.

Zdeňka M. přepadla podle vyšetřovatelů skupina mladíků v noci na čtvrtek. Konflikt začal v prodejně rychlého občerstvení Perfect Fried Chicken ve východním Londýně a skončil o necelých sto metrů dál. Projíždějící cyklista našel českého občana bezvládně ležet na chodníku v tratolišti krve. Útočník nebo útočníci ho zřejmě umlátili kovovým řetězem na kolo. Muž zemřel na místě na krvácení do mozku.

Reklama

Výběr článků

Načítám