Hlavní obsah

Ve španělském letovisku Lloret de Mar zemřela 76letá Češka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Madrid

Na pláži ve španělském letovisku Lloret de Mar zemřela v neděli odpoledne 76letá česká turistka. Další, o šest let mladší, česká turistka je ve vážném stavu v místní nemocnici, informovaly dnes španělské servery s odvoláním na zdravotnické zdroje. Na katalánském pobřeží o uplynulém víkendu přišli o život na různých místech celkem tři lidé.

Foto: Profimedia.cz

Lloret de Mar

Článek

Dvě Češky měly během koupání v moři u letoviska Lloret de Mar na pobřeží Costa Brava podle zahraničních agentur blíže nespecifikované problémy. Jedna z turistek se dokázala z vody dostat sama, na místo byli přivoláni záchranáři, ale ženě nedokázali pomoci a ta zanedlouho zemřela.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Jiní záchranáři mezitím z vody vytáhli sedmdesátiletou ženu, která patřila ke stejné skupině českých dovolenkářů. Ve vážném zdravotním stavu byla transportována vrtulníkem do místní nemocnice.

Na dalších místech katalánského pobřeží o víkendu kromě zmíněné Češky zemřeli další dva lidé – v letovisku Cambrils 48letá žena a v letovisku Salou 74letý muž. Za celé léto na katalánském pobřeží zemřelo již 18 lidí, dodal server cadenaser.com.

Reklama

Výběr článků

Načítám