Hlavní obsah

Matce a jejím dvěma dětem podřezal vrah v Polsku hrdlo

Právo, Pavol Minárik

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Varšava

Bestiální trojnásobná vražda otřásla Polskem. V obci Lipie nedaleko Stalowa Wola v Podkarpatském vojvodství osmatřicetileté ženě a jejím dvěma malým dětem, šestiletému chlapci a devítileté dívce, podřezal neznámý vrah hrdlo. K masakru došlo v neděli, když se rodina chystala do kostela.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Nejvíc bylo zmasakrované tělo matky. Kromě podřezaného krku a několika bodných ran měla těžce zraněnou pravou ruku,“ informoval ve středu deník Super Express s odvoláním na představitelku prokuratury Barbaru Bandygovou.

Všechny tři oběti zemřely na vykrvácení.

Vraždit mohl psychopat

Zavražděnou matku a sourozence našla v bytě po návratu od babičky jejich dvanáctiletá sestra, která běžela k sousedům. Ti zavolali policii.

Otec rodiny je na cestě ve Francii a vrací se zpět do Polska, informovala Bandygová. „Policie pracuje s několika verzemi. Jednou z nich je, že vrahem může být psychopat, který se do bytu dostal oknem z ulice,“ uvedla státní zástupkyně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám