Hlavní obsah

Dvanáctiletého chlapce hledají kvůli sexuálním útokům na ženy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manchester

Manchesterská polici zveřejnila možnou podobu útočníka, který v posledním měsíci sexuálně napadl několik žen v okolí kolejí manchesterského univerzitního kampusu. Uvedla, že by mu mohlo být jen dvanáct let, napsal list Guardian. Napadeným přitom bylo mezi dvaceti a třiceti.

Foto: GMP

Identikit mladého sexuálního útočníka z Manchesteru

Článek

Násilník zaútočil poprvé 21. září, kdy kolem 18:15 chytil zezadu 27letou ženu v ulici Lloyd Street North. Když začala křičet, utekl. O patnáct minut později na Oxford Road přistoupil před 21letou ženu, která právě opustila knihovnu Johna Rylandse. Měl vulgární poznámky. Mladá žena si jich nevšímala a pokračovala dál po Moss Lane East, kde ji napadl. Popsala ho jako mladého, možná jen dvanáctiletého asijského chlapce v zelených džínách a brýlích.

Potřetí zaútočil v sobotu 5. října v 14:15 v Science Parku na Lloyd Street South.  Ke dvaatřicetileté ženě přistoupili dva mladí lidé a jeden ji sexuálně napadl. Když ho odstrčila, opět ji napadl, než utekl i s druhým chlapcem také asijského původu.

„Po vyslechnutí žen jsme vytvořili kompletní identikit útočníka,“ řekla detektiv konstábl Pam Collinsová a dodala: „Jak můžete vidět z obrázku, vypadá opravdu hodně mladě, což dělá tyto útoky ještě více znepokojující.“ Doplnila, že se ho policie pokusí vypátrat a dopadnout co nejdříve, protože pokaždé, když ho žena odstrčila, tak jí vyhrožoval násilím.

Dvě ženy uvedly, že nebyl starší třinácti let a třetí že mu bylo tak kolem patnácti. Všechny uváděly, že je asijského původu, nebo míšenec.

Reklama

Výběr článků

Načítám