Hlavní obsah

Zdrogovaný mladík útočil na přítelkyni zapáleným sprejem, ona ho dál miluje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Trest v délce 3,5 roku v nápravném zařízení pro mladé delikventy dostal minulý týden u lincolnského soudu dvacetiletý Ashley Surfleet za loňské brutální napadení své 24leté přítelkyně Josiny Clarkové. Bil ji nunčaky a pak jí sežehl obličej podomácku vyrobeným plamenometem. Při útoku byl pod vlivem mefedrinu, designovou drogou známou i jako mňau mňau, uvedl list Daily mail.

Článek

Surfleet napadl svou přítelkyni, protože si o něm povídala s mužem, se kterým se seznámila na Facebooku. Před útokem, při kterém jí 22. září zlomil paži, pořezal hlavu, popálil oči a obličej, si vzal větší množství nedovolené povzbuzující drogy.

V bytě své matky jí nejprve vrazil facku a pak ji mlátil do hlavy nunčaky. Clarkové se přesto podařilo utéci, když vylezla oknem a schovala se v keřích na zahradě. Surfleet ji tam však našel a odvlekl za vlasy zpět do domu, kde ji dál fackoval.

Clarková před ním utekla do koupelny, Surfleet ji však pronásledoval i tam. V ruce měl zapalovač a láhev se sprejem. „Surfleet vytvořil improvizovaný plamenomet, když zapálil aerosol vystřikovaný ze spreje,“ řekla žalobkyně Esther Harrisonová. Popálil ji na obličeji a hlavě. Dívka vyskočila z okna ve výši 4,5 metru a utíkala přes pole do nedalekého domu sousedů.

Soudce Michael Heath řekl obžalovanému: „Tvrdil jste, že ji milujete, ale zacházel jste s ní způsobem, který byl v naprostém protikladu vůči jakémukoli vyjádření lásky.“

Surfleet při výslechu řekl, že si nic nepamatuje a že svou přítelkyni miluje. Ani dívka ho podle žalobkyně nezavrhla: „Navzdory mukám slečna Clarková stále chová k Surfleetovi city a chce mu pomoci."

Reklama

Výběr článků

Načítám