Hlavní obsah

S mrtvolou dívenky v bratislavském bytě vyrůstala její tříletá sestra

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Otřesný případ nálezu mrtvého tělíčka holčičky Lucie, které leželo v bratislavském bytě v dětské postýlce tři roky, má děsivé pokračování. V bytě s mrtvolkou Lucie ve čtvrti Ružinov vyrůstala její dnes tříletá sestra Saška.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Po odhalení případu skončili rodiče za mřížemi a malá Saška se pravděpodobně ocitne v ústavu. Naštěstí u dítěte lékaři žádná zranění nezjistili.

Policie našla v bytě rozkládající se mrtvolku dítěte a hromady odpadků. [celá zpráva]

„Dítě v postýlce bylo mrtvé od září 2009,“ uvedla policejní mluvčí Tatiana Kurucová.

Pětiletá Lucka byla pravděpodobně utýrána k smrti 32letým nevlastním otcem, který si v minulosti odseděl čtyři roky v Leopoldově za týrání manželky. Když se z vězení vrátil, často si vybíjel zlost na nevlastní dceři. Sousedé potvrdili, že Lucka měla z otčíma panický strach. „Z bytu se často ozýval křik,“ uvedl jeden z nich.

Mrtvola dítěte ležela tři roky v dětské postýlceVideo: TV Markíza

Před třemi lety dívenka náhle zmizela. Když se na ni sousedé ptali, rodiče řekli, že je u babičky na východním Slovensku. Sousedé oznámili případ sociálnímu úřadu, ale ten k žádnému výsledku nedospěl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám