Hlavní obsah

V Žilině ubodali Čecha a uškrtili jeho slovenskou přítelkyni

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žilina

V žilinském bytě objevili ve středu slovenští policisté dvě mrtvoly. Přivolali je sousedé, kterým připadalo podezřelé, že dvojice nevycházela z bytu, z něhož se šířil zápach. Podle policie jsou oběťmi Čech a jeho mladá slovenská přítelkyně.

Foto: tvnoviny.sk

Oběť vraždy

Článek

Žilinský policejní mluvčí Radko Moravčík v pátek upřesnil, že obětí byla 22letá Slovenka a 28letý muž z České republiky.

„Zatím neznámý pachatel zavraždil muže několika bodnými ranami do krku, hrudníku, břicha a zad. Ženu pravděpodobně uškrtil,“ dodal mluvčí.

Podle televize Markíza našli policisté obě mrtvoly ve skříni. Sousedé si všimli, že něco není v pořádku, protože dvojice asi týden nevycházela z bytu a ze dveří se šířil zápach.

Žena pracovala několik let ve Španělsku. Před čtyřmi měsíci se vrátila na Slovensko a chtěla začít podnikat. Její přátelé říkají, že si užívala život plnými doušky. Údajně se nevyhýbala ani drogám.

Pachateli hrozí 20 až 25 let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám