Hlavní obsah

Hasič zasahoval při nehodě, při níž se těžce zranila jeho dcera

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Tragédie se odehrála ve středu ve slovenské obci Dubovany u Piešťan. Mladý 19letý řidič zde srazil dvě dvanáctileté dívky, z nichž jedna zemřela. K nehodě byl přivolán také hasič, který až na místě zjistil, že jedna ze zraněných je jeho dcera.

Článek

Mladý řidič v rychlosti asi 130 kilometrů v hodině nezvládl řízení svého citroënu, vylétl ze silnice a narazil do sloupu, přičemž smetl dvě dívky, které právě vystoupily z autobusu.

Na místo nehody dorazili záchranáři a hasiči, kteří poskytli první pomoc zraněnému řidiči i oběma dívkám.

Jak informovala slovenská média, jeden ze zasahujících hasičů až na místě zjistil, že jedna ze zraněných dívek je jeho dcera. Ta je nyní v kritickém stavu v nemocnici. Hasič na místě zkolaboval. Řidiče rovněž transportovali do nemocnice, ale druhou dívku se záchranářům už nepodařilo zachránit.

„Je to velmi smutná událost, která se dotýká nás všech. Snažíme se pomoci kolegovi. V práci jsme ho okamžitě vystřídali,“ uvedl pro server cas.sk šéf piešťanských hasičů Peter Galbo.

Podle původní verze slovenských médií zahynula hasičova dcera, server tvnoviny.sk ale uvedl informace na pravou míru.

Reklama

Výběr článků

Načítám