Hlavní obsah

Lupiči pálili důchodce žehličkou, aby jim prozradil, kde má sejf

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

K pálení žehličkou se uchýlila dvojice lupičů v domě penzionovaného stavitele ve vesnici Sewardstonebury v britském hrabství Essex. Lupiči tím chtěli docílit toho, aby jim muž prozradil, kde má sejf, informovala ve čtvrtek zpravodajská televize SkyNews.

Foto: Profimedia.cz

Článek

David Ward a jeho partnerka Ann Woodlandová spali, když je vzbudila dvojice mužů v kuklách a kombinézách. Lupiči dvojici spoutali a nejprve s žehličkou vyhrožovali Woodlandové. Nakonec ji umístili na záda jejího partnera, přičemž nevěřili, když jim penzista tvrdil, že žádný sejf nemá.

„Nechali ji tam půl hodiny. Byla jsem vedle Davida, zatímco ho pálili. Ani nehlesl, protože nechtěl vzbudit moji vnučku,“ popsala Woodlandová s tím, že v jednu chvíli útočníci vyhrožovali, že tříletou dívku polijí vařící vodou.

Nakonec dvojice odešla, když se spokojila se šperky a luxusními hodinkami v hodnotě asi 200 000 liber (zhruba šest miliónů korun). Partnery osvobodila Woodlandové vnučka, když se vzbudila. David Ward měl silně popálená záda a nohu. Pár nabízí za informace vedoucí k vypátrání lupičů odměnu 10 000 liber (300 000 korun).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám