Hlavní obsah

Berlusconi chystá čtvrté album milostných písní

Právo, DPA, vpl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nucenou pracovní přestávku zaviněnou fyzickým útokem rozvášněného psychopata Massimy Tartagliy (42) v polovině loňského prosince využívá italský premiér Silvio Berlusconi (73) ke skládání milostných písní.

Foto: Max Rossi, Reuters

Italský premiér Silvio Berlusconi

Článek

Ve své vile u Milána je skládá spolu s kytaristou Marianem Apicellom (45). Pokud to dovolí nabitý termínový kalendář ministerského předsedy, čtvrté album této dvojice vyjde ještě počátkem tohoto roku, napsal ve čtvrtek list Corriere della Sera.

Název alba i podoba obalu zůstávají utajované, na veřejnost nicméně pronikly názvy některých ze 12 písní - Je to láska, Když tě ztratím či Zůstaň se mnou. Berlusconi není žádný nováček, protože v mládí se živil zpěvem na výletních lodí a v Rimini.

Premiér podle listu Il Messaggero nechá vytisknout plakáty o rozměrech šestkrát tři mety se snímky jeho zkrvaveho obličeje s vybitými zuby. Na jedné verzi má být nápis Láska vždy zvítězí nad nenávistí a na druhé Konec s továrnami na nenávist.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám