Hlavní obsah

Transsexuál byl po aféře s italským politikem nalezen upálený

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řím

Brazilský transsexuál, který figuroval ve skandálu exguvernéra římské provincie Lazio Piero Marrazzo, byl v pátek nalezen doma upálený. Levostředový politik měl mít s prostitutem z Brazílie známým pod jménem Brenda poměr, bral také drogy a byl u toho natočen skrytou kamerou.

Článek

Marrazzo byl kvůli aféře nucen rezignovat na funkci guvernéra Lacia. Tělo transsexuála Brendy bylo nalezeno v suterénu jeho bytu, který byl často navštěvován jinými muži. Policie je přesvědčena, že tělesné pozůstatky skutečně patří Brazilci. Definitivně to však ukážou až testy. Policie již případ řeší jako vraždu.

Foto: Profimedia.cz

Transsexuál Brenda na archivní fotografii

Brenda adalší transsexuál jménem Natalie byli ve středu pozornosti kvůli vydírání Marrazza ze strany čtyř policistů, kteří je natočili při sexu a braní drog s politikem. Muž jménem Natalie byl v srpnu zastřelen.

Foto: Profimedia.cz

Exguvernér římské provincie Lazio Piero Marrazzo

Marrazzo byl dříve novinářem v RAI a v roce 2005 byl zvolen guvernátorem. V říjnu funkci opustil poté, co se skandál dostal na veřejnost. Marrazzo utekl a skrýval se v klášteře poblíž Říma.

Jeden ze čtyř mužů, kteří měli Marrazza vydírat, byl propuštěn, dva jsou ve vazbě a jeden má domácí vězení. Marrazzo přiznal, že platil prostitutům a bral drogy.

Brenda zavolal policii před dvěma týdny, kdy byl údajně napaden a byl mu ukraden mobilní telefon.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám