Hlavní obsah

Slovenka zastřelila dvouletého syna a spáchala sebevraždu

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

K rodinné tragédii došlo ve středu večer v centru slovenského města Bardejov. Za nejasných okolností 31letá matka zastřelila své dvouleté dítě a následně spáchala sebevraždu. Novinky o tom informovala prešovská policejní mluvčí Magdaléna Fečová.

Foto: Profimedia.cz

Článek

"Manžel našel po příchodu z práce obě těla v sauně a zavolal policii," uvedl Fečová. Chlapec měl střelné zranění na hrudi a žena byla střelena na hrudi a ve spánkové části hlavy. Zbraň měl v legálním držení její manžel.

Fečová upozornila, že vyšetřování ještě není ukončené. Policie také prověřuje možnost, že ženu a dítě někdo zastřelil. "Vyšetřovatel zahájil trestní stíhání ve věci obzvlášť závažného zločinu vraždy. Za tento čin hrozí odnětí svobody od 20 do 25 let nebo doživotí," dodala. 

Podle některých zdrojů byl svědkem tragédie šestiletý chlapec.

Rodina vlastnila dům v centru města a ve městě podnikala. Sousedé si nic podezřelého nevšimli. Manžel prodával automobily a rodina pronajímala jedno podlaží domu. Podle některých zdrojů v tragédii mohly vyústit neshody v rodině.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám