Hlavní obsah

Ženu s dítětem na Slovensku zastřelili za jízdy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

Při přestřelce v západoslovenské obci Most u Bratislavy přišli ve středu večer o život třicetiletá žena a desetiletý chlapec. Oběti cestovaly v osobním voze, na které střílel neznámý útočník. Informovala o tom  policejní mluvčí Alena Toševová. Podle ní nelze vyloučit, že dvojnásobná vražda souvisí s vyřizováním účtů v podsvětí.

Foto: Ivan Vilček, Právo

Případ šetří policie

Článek

"Nedaleko obce Tomášov bylo později nalezeno ohořelé vozidlo Volkswagen Golf a v něm dva samopaly. Není vyloučeno, že právě z těchto zbraní se střílelo. Policie po pachateli pátrá," dodala mluvčí.

Policie podle Toševové prověřuje několik verzí motivů útoku. Nelze vyloučit, že přestřelka souvisí s vyřizováním účtů v podsvětí. Je však možné, že žena a chlapec byli zavražděni omylem. Policie prozatím nezveřejnila, zda oběti byly v příbuzenském vztahu.

Podle listu Sme byla žena přítelkyní místního podnikatele, bývalého policisty, kterého se někdo pokusil zavraždit před několika měsíci v západoslovenském Sládkovičovu. Chlapec byl údajně jeho syn. Zavražděná žena ale prý nebyla chlapcovou matkou.

Svědci deníku Sme řekli, že pachatel čekal uprostřed Mostu ve svém voze na Volkswagen Passat, v němž žena a chlapec cestovali. Když se k němu auto přiblížilo, začal střílet ze samopalu. Útočník se pak za automobilem rozběhl a znovu vystřelil. Žena i chlapec byli na místě mrtví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám