Hlavní obsah

Ve Štýrském Hradci mučili Slovenku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŠTÝRSKÝ HRADEC

Mladou Slovenku téměř čtyři dny věznil ve svém bytě pár, u něhož hledala zaměstnání. Opakovaně byla mučena a znásilňována. Pár byl zatčen, muž skončil ve vazbě, jeho družka byla prozatímně propuštěna na svobodu. O případu ve čtvrtek informoval místní list Kleine Zeitung.

Článek

Ke zločinu došlo už koncem května. Čtyřiadvacetiletá Slovenka podala inzerát, že hledá zaměstnání jako ošetřovatelka staré osoby.

Šestačtyřicetiletý muž, který už byl trestán kvůli sexuálnímu nátlaku, nebezpečnému vyhrožování a podvodu, jí odpověděl na inzerát s tím, že potřebuje někoho, kdo by pečoval o jeho matku trpící cukrovkou. Ta přitom byla déle než rok pro smrti.

Dvojice Slovenku v bytě čtyři dny věznila. Muž ji několikrát znásilnil, ale zneužila ji i jeho devětatřicetiletá družka. Slovence se nakonec podařilo uprchnout, obrátila se na policii a podala trestní oznámení.

Oba podezřelí byli poté zatčeni. Družka zatčeného, která je podle agentury APA duševně mírně zaostalá, se přiznala a tvrdila, že ji k sexu se Slovenkou nutil její druh. Muž obvinění popírá a očekává další vývoj ve vazební věznici Graz-Jakomini.

Reklama

Výběr článků

Načítám