Hlavní obsah

V bratislavském přístavu, kde zavraždili učitelku, našla policie erotickou pomůcku

Právo, Ivan Vilček, Bratislava

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenská policie v pátek v rojnici prohledávala místo, kde 11. listopadu našli tělo brutálně zavražděné učitelky angličtiny Violy Macákové (34). Policie nechce průběh vyšetřování komentovat, ale televize Markíza tvrdí, že na místě našli vibrátor, který může, ale také nemusí souviset s případem, který vyděsil celé Slovensko.

Foto: tvnoviny.sk

Vibrátor nalezený na místě činu.

Článek

„Policisté na případě intenzivně pracují. Bližší informace nebudeme poskytovat, aby nedošlo ke zmaření vyšetřování,“ uvedla Lucia Mihalíková mluvčí bratislavské krajské policie. Tělo mladé ženy našli na Přístavní ulici. Viola byla krutě zmlácena a svým zraněním podlehla při převozu do nemocnice.

Slovenská média spekulují, že k vraždě nedošlo na místě, ale pachatel těžce zraněnou ženu v bratislavském přístavu pouze vyložil z automobilu. Redaktoři deníku Plus jeden deň se přesvědčili o tom, že vrah se mohl nenápadně dostat na místo, i když se zde pohybují zaměstnanci přístavu.

Za bestiální vraždou bratislavské učitelky mohla být žárlivost

Evropa

„Do areálu nás vrátný pustil bez kontroly. Pachatel zřejmě zaparkoval u jednoho ze skladů, s tělem umírající ženy přešel asi 30 metrů, aby jí shodil na kupu rudy,“ uvedl list. Ochranka přístavu deníku potvrdila, že policie si vyžádala záznamy z kamerového systému.

Upozornění na hoax 

Slovenská policie na sociální síti upozornila na poplašné zprávy o vraždách několika další žen v Bratislavě, které se šíří na internetu. „Zprávy o tom, že se v Bratislavě množí vraždy žen a ženám hrozí bezprostřední nebezpečí, jsou lživé. Nemáme informace o zvýšeném počtu útoků, nemáme informace o zvýšeném počtu incidentů,“ uvedla policie. Zdůraznila, že v Bratislavě nepůsobí žádný sériový vrah a autorovi poplašných zpráv hrozí až dva roky vězení.

V Bratislavě našli další mrtvou ženu

Evropa

„Davová psychóza, hysterie a panika může mít především u tohoto tématu fatální následky. Na autora těchto statusů by se mohly vztahovat i další paragrafy a možné vazební tresty. Od smrti slečny Violy nedošlo v Bratislavě k žádné vraždě nebo zabití. Pokud bylo nalezené nějaké tělo, jednalo se o případ, když smrt nenastala cizím zaviněním,“ zdůraznila policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám