Hlavní obsah

Uškrtil přítelkyni, naložil ji na kolečko a hodinu jezdil po předměstí Petrohradu

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ruští policisté zadrželi muže, který je podezřelý z vraždy své přítelkyně. Šestadvacetiletý Filip Grigorijev svou o dva roky mladší partnerku uškrtil podle všeho po noční hádce. Její tělo poté naložil na kolečko a vydal se za bílého dne zbavit se ho.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Grigorijev je podezřelý, že přítelkyni uškrtil motouzem poté, co se mezi partnery strhla hádka. Muž se následně chtěl zbavit těla, které naložil do kolečka a přikryl ho deskami. S nákladem se poté vydal za bílého dne do ulic předměstí Petrohradu.

Jeho počínání zachytily bezpečnostní kamery. Na záběrech je vidět, že Grigorijev potkal i kolemjdoucí, kteří mu uvolňovali cestu. Že je v kolečku mrtvá žena, zřejmě netušili, případ policii totiž podle všeho ohlásil až Grigorijevův kamarád.

Zhruba hodinovou cestu s kolečkem ukončil muž ve 12. patře činžovního domu, kde se chtěl těla zbavit. Policie muže později zadržela a ve vazbě nyní čelí obvinění z vraždy.

Frustrovaná matka v karanténě hodila v hotelu kojencem, hrůzný čin zachytila kamera

Zahraniční

Policie uvedla, že Grigorijev byl při činu opilý, ženu zbil a následně uškrtil. Podezřelý pracoval jako technik při hudebních koncertech. Vlivem koronavirové pandemie však o práci přišel a živil se jako taxikář.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám