Hlavní obsah

USA řeší další prst v jídle, tentokrát ve zmrzlině

WILMINGTON

Spojené státy v krátké době řeší další nález lidského prstu v jídle zakoupeném v obchodě. Zákazník v Severní Karolíně natěšený na mražený čokoládový dezert utrpěl šok, když v něm našel i článek prstu. Majitel občerstvení již přiznal, že jeden jeho zaměstnanec se během práce zranil. Informaci v úterý přinesla CNN.

Článek

Clarence Stowers si dezert zakoupil v neděli večer a rozbalil jej až doma. "Myslel jsem si, že je to přísada, která se dává do zmrzliny, aby lépe chutnala. Vložil jsem sousto do pusy a pak vše vyplivnul," popsal Stowers televizi WWAY. Až po důkladném omytí předmětu v kuchyni zjistil, že jde o část lidského prstu. "Začal jsem křičet," popsal další vývoj událostí postižený. 

Stowers podivuhodný nález nahlásil hned příslušným úřadům. Policie a hygienici provozovnu prověřili v pondělí a na několik hodin kvůli důkladné dezinfekci uzavřeli. 

Majitel obchodu Craig Thomas jim popsal, že se jeden ze zaměstnanců zranil při obsluze přístroje vyrábějícího sladký krém. Jeho kolegové se mu snažili pomoci. Mezi tím přijel k okénku Stowersův automobil a zákazník dostal dezert i s "prémií".

V USA jde v posledních týdnech už o druhý údajný nález lidského prstu v pokrmu. V březnu obvinila žena řetězec Wendy´s, že jej našla v zakoupeném chili. [celá zpráva] Její tvrzení se však ukázalo jako nepravdivé. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám