Hlavní obsah

Sebevrah v Maďarsku vyskočil ze 14. podlaží, spadl přímo na matku s kočárkem

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budapešť

Dvaačtyřicetiletý muž se v pátek večer rozhodl ukončit svůj život skokem ze 14. podlaží paneláku v XI. obvodě Budapešti. Sebevrah spadl rovnou na jednačtyřicetiletou ženu, která tlačila dětský kočárek. Muž i žena na místě zemřeli.

Foto: MTI

Sebevrah v Maďarsku vyskočil ze 14. podlaží domu a spadl na ženu s kočárkem.

Článek

Dětský kočárek byl poškozený, ale dívka vyvázla jen s lehkým zraněním. Maďarská policie oznámila, že se tragédie stala v ulici Hadak, kde zmíněný panelák stojí. Sebevrah vyskočil právě ve chvíli, kdy z paneláku vycházela rodina se dvěma dětmi.

„Sebevrah dopadl přímo na ženu, která tlačila kočárek. Její manžel a další dítě neutrpěli žádná zranění. Menší dítě si lékaři pro jistotu nechali v nemocnici na pozorování,“ uvedl server 24.hu. „Na místě zasahovaly posádky čtyř záchranek,“ dodal mluvčí záchranářů Pál Győrfi.

V případě sebevraha a ženy už přivolaný lékař mohl konstatovat pouze smrt. Případ vyšetřuje policie hlavního města Maďarska jako vraždu způsobenou z nedbalosti.

Deník Blikk napsal, že žena s rodinou bydlela ve dvanáctém podlaží zmíněného domu. „Bezpečnostní kamera zachytila, jak krátce před tragédií vešel do paneláků muž s brašnou a vzápětí vyskočil z terasy chodby,“ uvedl list.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám