Hlavní obsah

Řidič napadl slepce a jeho doprovod, protože příliš pomalu přecházeli silnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Newcastle

Pobouření vyvolal v australském městě Newcastle nervózní řidič, který nemohl přenést přes srdce, že po přechodu jde slepec a trvá mu to déle než obvykle. Řidič vyběhl z vozu a napadl muže a ženu, kteří slepce doprovázeli. Incident, který se stal ve středu, zachytil náhodný svědek.

Řidič napadl slepce, protože pomalu přecházel přes silniciVideo: news.ninemsn.com.au

 
Článek

„Nemohl jsem uvěřit, že by někdo mohl zaútočit na někoho tak bezbranného,“ popsal stanici Nine News svědek James Fry.

Incident se udál na předměstí Newcastlu. Slepce se psem doprovázel jeho bratr a švagrová. Šli společně přes přechod, který slepý muž neznal, proto mu to chvíli trvalo. Čekání ale nevydržel jeden z řidičů, který tudy chtěl projet. Vyběhl z auta a dostal se do slovního sporu se slepcovými příbuznými. Po chvíli použil pěstí a rozmáchl se jak proti slepcově bratrovi, tak i jeho partnerce.

Poté se do hádky vložili pobouření kolemjdoucí a útočníka zpacifikovali. Tomu se nicméně podařilo z místa ujet dříve, než dorazila policie. Úřady nyní po násilníkovi pátrají. Napadení nežádají jeho potrestání, ale pouze pokárání, aby se podobný výstup už neopakoval.

Reklama

Výběr článků

Načítám