Hlavní obsah

Požár domu v Londýně nepřežilo šest lidí

Novinky, pit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn
Aktualizováno

Celkem šest lidí včetně malých dětí uhořelo po požáru domu v Neasdenu v severozápadní části Londýna. Informoval o tom server Mirror.co.uk.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Požár ve dvojdomku zachvátil krátce po půlnoci z dosud neznámých příčin první a druhé patro. Přibližně 30 hasičů se šesti vozy s plameny bojovalo téměř dvě hodiny, než situaci dostali pod kontrolu.

Mezi oběťmi je jednačtyřicetiletá žena, tři dívky ve věku devět, třináct a čtrnáct let a dva chlapci ve věku dva a pět let. Podle prvních informací byli všichni členy jedné rodiny.

Dvěma lidem se podařilo před požárem uniknout a skončili s popáleninami v nemocnici v Paddingtonu. Šlo o šestnáctiletou dívku, jejíž stav je kritický, a jednapadesátiletého muže, jehož popálení jsou údajně méně závažná.

„Je to absolutní tragédie,“ nechal se slyšet Glen Gorman, jeden ze zasahujících hasičů. Policie okamžitě zahájila ve spolupráci s hasiči vyšetřování celého případu.

Reklama

Výběr článků

Načítám