Hlavní obsah

Modelka Němcová zraněna v Thajsku, její přítel je nezvěstný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Česká topmodelka Petra Němcová byla zraněna v neděli v Thajsku při úderu ničivé vlny tsunami a je v nemocnici. Její přítel, fotograf Simon Atlee, je nezvěstný. Agentuře AP to v úterý řekla Atleeho mluvčí Eve Stonerová. Britský list The Sun napsal, že zranění Němcové jsou vážná.

Foto: Jan Kaše

Nácvik začíná - odstartováno

Článek

Podle mluvčí byli pětadvacetiletá Němcová a Atlee na dovolené ve známém letovisku Pchúket. "Ona je v nemocnici a on je nezvěstný. Další informace teď nemáme," řekla Stonerová.

Britský bulvární list The Sun dnes napsal, že Němcová se osm hodin držela v proudící vodě stromu. Má vnitřní zranění a rozdrcenou kyčel, uvedl deník.

"Jen doufáme," řekla Stonerová v souvislosti s osudem Atleeho. "S postupem času jsme stále nervóznější."

Němcová se objevila v plavkách na titulní stránce časopisu Sports Illustrated, pózovala i v časopisech Marie Claire a Vogue. Propagovala prádlo Victoria's Secret a dělala modelku pro firmy Max Factor, Cartier a La Perla. Třiatřicetiletý Atlee je známý módní fotograf. Nedávno fotografoval Němcovou pro její kalendář pro rok 2005.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám