Hlavní obsah

Matovič se omluvil chlapci za kopačky. Sorry, napsal

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve skupině na sociální síti o problémech mladých lidí se objevil status zoufalého mladíka, který obvinil slovenského premiéra Igora Matoviče z rozpadu svého dlouhodobého vztahu s dívkou. A premiér to nenechal bez reakce.

Foto: Pool, Reuters

Slovenský premiér Igor Matovič

Článek

„V průběhu lockdownu si uvědomila, že je jí beze mě líp,“ napsal muž vystupující pod jménem Miky Majky.

Dotyčného překvapilo, když mu odpověděl přímo předseda vlády. „Sorry, kááámo,“ reagoval Matovič.

V diskuzi to však ministerský předseda od lidí schytal: má řídit zemi, strategicky a neúnavně řešit pandemii, a ne se na sociální síti vyjadřovat k srdečním záležitostem zhrzeného mladíka.

Matovič je známý tím, že je velmi aktivní na sociálních sítích, kde komentuje aktuální události. Když byl před Vánoci pozitivně testován na covid-19, tak se na sociální síti pravidelně objevovaly jeho statusy, v nichž například popisoval svou karanténu.

„Děkuji svým třem ženám (Matovič má dvě dcery - pozn. red.), které se o mě po celou dobu staraly. Ty desítky klop klop na dveře a za nimi položené něco fajn pod zub. Večeře a rozbalování dárků přes videohovor, rozhovory přes dveře a podobné karanténní zážitky zůstanou nezapomenutelné,“ psal tehdy předseda vlády.

Reklama

Výběr článků

Načítám