Hlavní obsah

Kanibalismus se sexuálním motivem opět děsí Němce

– BERLÍN

Německá policie vyšetřuje další případ kanibalismu se sexuálním podtextem. Obětí je berlínský učitel hudby (33). Pachatel - nezaměstnaný malíř - jej ubodal šroubovákem a rozřezal. K činu se záhy přiznal s tím, že chtěl části těla pojídat. Případ ve čtvrtek popsala média. Předešlou kauzu - vraždu počítačového specialisty - teprve letos uzavřel soud.

Foto: Ludmila Oravcová
Článek

Policie nalezla ostatky mrtvého učitele hry na klavír v jeho bytě v berlínské čtvrti Neukoelln. Pachatel se k činu přiznal za několik dní.

Vyšetřovatelé uvádějí, že vrah a oběť krátkou dobu udržovali sexuální vztah. Zatím není známo, proč poměr skončil tak tragicky.

Malíř po činu tělo učitele naporcoval. Zvlášť, a to do lednice, uložil jeho vnitřnosti, mimo jiné srdce a ledviny. "Chtěl jsem vše sníst," uvedl pachatel do protokolu podle deníku Bild.

Muži se seznámili na internetových stránkách určených pro homosexuály. Německé sdělovací prostředky tvrdí, že vraždě předcházel sadomasochistický sex.

V SRN jde již o druhý podobný případ za poslední tři roky. Armin Miewes byl letos odsouzen k osmi a půl roku vězení za vraždu svého milence Bernda Brandese.

Výše uděleného trestu tehdy rozproudila v zemi dohady, jak stíhat podobné jedince. Miewess se totiž údajně se svou obětí na všem předem dohodl. [celá zpráva] Čin, včetně zmíněného souhlasu byl zdokumentován i na pořízeném videozáznamu.

Reklama

Související články

Svědek visel u kanibala na řeznickém háku

"Seznámili jsme se přes internet a obžalovaného jsem navštívil celkem pětkrát v Rotenburgu. Jednou jsem i visel na háku v řeznické místnosti," přiznal 34letý...

Kanibal odmítal otylé zájemce o smrt

"Otylé zájemce o usmrcení jsem odmítl, měli příliš mnoho tuku, ale vybral jsem si z nabídek na internetu ještě jednoho učitele a jednoho důchodce," řekl...

Německý kanibal možná nebyl sám

Německý kanibal z Rotenburgu možná není sám - při pondělním, sedmém dni procesu s Arminem Meiwesem (42) v Kasselu vyšlo najevo, že z přípravy kanibalistického...

Výběr článků

Načítám