Hlavní obsah

Kandidátka na Miss World z Hondurasu záhadně zmizela

– Honduras

Honduraská uchazečka o titul Miss World María José Alvaradová je nezvěstná. Pravděpodobně byla unesena a úřady středoamerické země se obávají o její život. Královna krásy zmizela i se sestrou po oslavě narozenin sestřina přítele, který patří mezi podezřelé, informovala agentura DPA.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: María José Alvaradová zvítězila v honduraské soutěži krásyVideo: Reuters

 
Článek

Devatenáctiletá Alvaradová beze stopy zmizela zhruba měsíc před volbou Miss World v Londýně. Vojenská policie zahájila v pondělí pátrací operaci v departementu Santa Bárbara na západě Hondurasu, kde byla mladá žena naposledy spatřena, informoval deník El Heraldo. Zadrženy byly zatím čtyři podezřelé osoby.

Miss Honduras a její sestra Sofía zmizely už minulý čtvrtek. María José Alvaradová měla tuto středu odcestovat do Londýna, kde se měla zúčastnit vyřazovacích kol soutěže krásy. Finále se uskuteční 14. prosince.

Dívka byla naposledy spatřena, jak se sestrou v automobilu bez poznávací značky opouští večírek. Honduras je přitom známý extrémně vysokým počtem vražd a departement Santa Bárbara ovládají drogové gangy. „Doufáme, že ji najdeme živou,“ řekl mluvčí vládních bezpečnostních složek José Coello.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám