Hlavní obsah

Jackson si stěžuje na hrubé zacházení policie

– LOS ANGELES

Popová legenda Michael Jackson (45), kterého prokurátor Thomas Sneddon obžaloval ze sedminásobného sexuálního zneužití 12letého chlapce trpícího rakovinou, poprvé veřejně popřel veškerá obvinění. Jackson dále uvedl, že byl při zatýkání zraněn. Policie mu prý vykloubila rameno. "Bolí mě to stále, a hodně," řekl zpěvák v pořadu CBS "60 Minutes".

Foto: BHC Most

Český pohár v billiard-hockeyi šprtci – Meziboří, Plzeň

Článek

"Než bych ublížil dítěti, to bych si raději podřezal žíly," uvedl v diskusním pořadu natočeném 25. prosince a odvysílaném v neděli.

Obvinil policii, že mu prohlídkou jeho sídla Neverland narušila soukromí: "Nyní je to jen dům, už to není domov. Teď ho budu jen navštěvovat."

O rakovinou trpícím chlapci, který vznesl vůči zpěvákovi obvinění, Jackson moderátoru Edu Bradleyovi řekl: "Nespal jsem s ním v posteli. Ale i kdybych to udělal, bylo by to OK. Spal jsem na podlaze. Svou postel jsem přenechal dítěti."

Podle něj je se spaním s dětmi na jednom lůžku problém jen tehdy, "pokud je člověk pedofil nebo Jack Rozparovač". "A to já nejsem," řekl. Jackson byl v listopadu zatčen pro podezření ze sexuálního zneužívání dítěte a poté propuštěn na kauci tří miliónů dolarů (asi 81 mil. Kč).

19. prosince ho Sneddon obžaloval a hrozí mu až dvacet let. Proces začne 16. ledna 2004.

Reklama

Související témata:

Související články

Nevinu Jacksona prý dokáže zvukový záznam

Do Spojených států se dostal 20minutový zvukový záznam zpovědi 12letého Gavina Arviza, jenž nařkl Michaela Jacksona ze sexuálního obtěžování, a jeho matky....

Výběr článků

Načítám