Hlavní obsah

Francouz si natáčel na mobil zmlácení své učitelky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Francouzský student ve třídě surově zmlátil učitelku a jeho spolužák, místo aby zasáhl, si to natočil na mobil. Záznam pak rozeslal známým ve své čtvrti. O případu, který se stal v pondělí v Porcheville u Paříže, informovaly noviny Le Parisien.

Článek

Osmnáctiletý Abdoullah bez zjevného důvodu nejprve hodil po mladé učitelce židlí a pak ji zmlátil a zkopal. Později řekl, že mu "šla na nervy". Když pominul první okamžik zděšení, jiní studenti mu v dalším řádění zabránili.

Jeden ze spolužáků ale dal místo pomoci učitelce přednost natočení celé scény na mobil. Dokonce si ještě popošel blíž, aby byl záběr "co nejlepší". Zatím není jasné, jestli o útoku věděl předem, i když některé okolnosti by tomu nasvědčovaly. Záznam, který rozeslal, vzbudil podle listu u některých opravdové zděšení, ale u jiných jakési zvrácené potěšení.

Není to první případ svého druhu. V Nice před několika týdny koloval mezi studenty jednoho lycea záznam znásilnění studentky šesti mladíky. I oni si všechno nahráli na mobil a rozeslali. Teď záznam poslouží jako důkaz v procesu s nimi.

Útočník z Porcheville má být postaven před soud v červnu.

Reklama

Výběr článků

Načítám